Yamaha Outboard Parts
Yamaha   Yamaha Outboard Parts
 
Yamaha Outboard Forum Yamaha Outboard Parts Discussion Forum Yamaha Outboard Parts Boat Parts Yamaha Outboard Forum Outboard Motor Parts Contact Us
Yamaha Parts
  #1 (permalink)  
Old 04-23-2007
Junior Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Mcallen Texas
Posts: 2
Post

Hey guys, I need some help. I replaced the trim solenoid about 6 months ago. It worked fine after that. Now I am having problems again.

It will not go up or down, I can hear a click when I try to trim up but not when down. I can jump the solenoid to raise the motor but when I try to lower it by jumping the + to the green it sparks like I'm welding. Do you think this is another bad solenoid or a relay? Where in the hell is that damn relay anyway.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 04-24-2007
Junior Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Mcallen Texas
Posts: 2
Post

Now I tried swapping the green wire to the blue post and the blue to the green and now it will not work at all. Even when I put them back to the correct posts. Do you think I fried something?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


All times are GMT -4. The time now is 02:22 PM.

Outboard Parts

Other Forums
Mercury Parts
Suzuki Parts
Evinrude Parts
Johnson Parts
Honda Parts

Copyright 2000 - 2014, Outdoor Network LLC